log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Медитеран

mediteran logo

Адреса: ул.Ванчо Прќе бб, Зграда Кубус, Штип, Македонија
Телефон: +389 32 397 001
Мобилен: +389 70 210 219
               +389 78 375 219
Е-маил: info@mediteran.mk

web   fbfb   instagram

Работно Време:
Понеделник - Петок: 09:00 до 20:00 часот
Сабота: 09:00 до 15:00 часот
Недела: неработен ден - по потреба (телефонски повик)

      ОПИС                

Медитеран... име со долгогодишно искуство во туризмот…а воедно и една од најстарите агенции во Македонија...Основана е на 01 Ноември 1991год, чиj сопственик е господинот Ванчо Ефтимов.
Медитеран поседува лиценца `А` за вршење туристичка дејност, одобрена од Министерството за економија на Република Македонија како и полиса за Осигурување на одговорност од дејност на вредност до 100 000еур. Лоцирана е во атрактивниот центар на градот во сопствени простории на 30м2 со 4 вработени и обучени, високо образовани лица.
Медитеран, туристичката агенција од 1998год е постојана членка на IATA- Меѓународна и единствена, светска асоциjација за авионски превоз со единствен регистарски код, директно поврзани со резервационен систем AMADEUS. Две лица од нашите вработени поседуваат сертификати за завршени IATA курсеви за резервација и издавање на авио билети. Медитеран е овластен застапник за продажба и издавање на билети на реномирани авио компании мегу кои се: Austrian Airlines, Adria Airways, Croatia Airlines, Swiss, Bugaria Air, Jat, Malev, CSA, Skywings, Turkish Airlines ...Медитеран е членка на АТАМ (Асоцијација на туристичките агенции на Македонија) и член на СКТМ (Стопанска комора за туризам на Македонија).
Агенцијата во своето работење се занимава и со резервација на Хотелски услуги, Автобуски превоз во земјава и странство, полиси за Осигурување, посредување на визи, изнајмување на возила, минибуси и автобуси и други туристички услуги како.. комплетен туристички сервис...

    ГАЛЕРИЈА           

 

Медитеран

     МАПА                 

Печати