log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Хотел Даљан

hoteldajlan

Адреса:П. Фах. 104, 6000 Охрид ,Македонија
Телефон: +389 (0)46/271 380
               + 389 46 271380
Е-маил: hotel.daljan@yahoo.com

fbfb

      ОПИС                


Хотелот Даљан се наоѓа крај брегот на Охридското езеро на 2 километри оддалеченост од центарот на градот Охрид. Хотелот има прекрасен парк и сопствена плажа каде гостите можат да уживаат во природните убавини кои ги нуди Охрид. Хотелот Даљан распoлага со 26 соби, секоја соба има сопствен балкон и купатило.

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати