log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

К енд Д Аудио (К&D Audio)

kdaudio logo

Aдреса: ул.Кавадарска бр.20, Скопје, Македонија
Телефон: +389 2 2533 360
Mобилен: +389 70 896 621
E-маил: kristijan_ls@yahoo.com

fbfb  
Работно време:
Пон - Нед од 00:00 до 00:00

      ОПИС                

К енд Д Аудио е компанија која се занимава со осветлување, озвучување и организирање на свадбени прослави и други свечености и настани.

Важните моменти во животот, доверете ги во рацете на професионалци.
Целосна техничка поддршка за Вашите свадбени прослави.

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

К енд Д Аудио (К&D Audio)

     МАПА                 

Печати