log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

ПЗУ Венус

logo_venus1.jpg

Адреса: Никола Парапунов Бр.3А лок.50/2
+389 2 3075 261
мобилен:+389 70 350 403
E-mail:venusban@yahoo.com

web:https://www.venus.mk/

      ОПИС                

Стоматолошката ординација ПЗУ Венус постои веќе 26 год на истата локација.
Ординацијата е основана од Др. Руса Велинова со истото име, а во 2006 со промена на сопственоста од Др. Венера Бановиќ се преименувана во името Венус.
Долгогодишното постоење на истата локација, доследноста во работата, професионалноста и квалитетот на услугите на оваа ординација, се потврдени и постојано се потврдуваат преку довербата на пациентите од почетокот до денешен ден. Тоа е големо задоволство и сатисфакција на денешниот тим од четири Доктори на Стоматологија. Тоа е и дополнителен мотив за постојано инвестирање во знаењето, инвестирање во постојано дообразување за најновите сознанија во стоматологијата преку семинари, работилници и конгреси, во земјата и странство.
Стоматолошката ординација ПЗУ Венус има склучено договор со ФЗО на РСМ.
Детска и превентивна стоматологија
Болести на устата и парадонтот
Болести на заби и ендодонтот
Избелување на заби
Ортодонција
Протетика

    ГАЛЕРИЈА           

 

Венус Стоматологија

     МАПА                 

Печати