log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Витал БТ

vital bt logo novo

Адреса: ул. АСНОМ 27
1400 Велес , Македонија
Моб: +389(078) 429 430
Е-маил: vital_bt@yahoo.com

   fbfb

      ОПИС                

 

Витал БТ ги има најдобрите летни пијалоци .
Кога сме кај коктелите... наполнете ја вашата чаша со живот и уживање!

Повелете!

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Витал БТ

     МАПА                 

Печати