Logo

Канела

kanela logo

Адреса нас.Капиштец: Порта Рузвелтова, Скопје, Македонија
нас.Аеродром: Јане Сандански бр.67, Скопје, Македонија
нас.Кисела Вода: Сава Ковачевич бр.2, Скопје, Македонија
нас.Порта Влае: Ѓорче Петров згр.1 бр.1, Скопје, Македонија
Телефон: +389 2 3077 017
+389 2 2444 424
+389 2 2444 494
+389 2 2778 202
+389 2 2044 253
Е-маил: kanela@yahoo.com
kanelamk@yahoo.com

fbfb

      ОПИС                

КАНЕЛА ЕКСТРА КВАЛИТЕТНИ ДОМАШНИ ТОРТИ И КОЛАЧИ !!!

Зaпочнавме со производство и продавница на една локација.
Денес, благодарение на вашата доверба во нас, произведуваме во нов погон според стандардите на НАССР системот за безбедност на храна, а нашите производи се достапни на четири локации низ градот Скопје.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Канела

     МАПА                 

Печати

2015 @ Biznis.eu.mk