log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

слаткарница к8

k8


Адреса: Градиште 7, Стара Чаршија, 1000 Скопје
Телефон: +389 (070) 383 328

fbfb


Работно време:
Пон - Нед од 10:00 до 22:00

      ОПИС                

K8 американска слаткарница, во 2012 започна со работа во срцето на Старата Скопска чаршија. Располага со највкусните традиционални американски слатки,почнувајќи од оригиналниот американски чизкејк па се до најмалите домашни ореос колачиња.Пријатниот амбиент и двата балкона нудат релаксирана атмосфера за консумирање на најубавите комбинации со сладолед и шпагети од сладолед.

    ГАЛЕРИЈА           

 

слаткарница к8

     МАПА                 

Печати