Logo

Палета

 paleta logo

 

Адреса:Ул. Њу Делхиска бр.2/1-2, Скопје, Македонија
Е-маил:paleta@t.mk
Телефон:+389 02 3064 275

fbfb

      ОПИС                

Основани сме 1996 година. Работиме големопродазба на парфимериски и козметицки артикли. Сопствена дистрибуција низ цела Македонија. Ние сме ексклузивни увозници и дистрибутери на следниве производители:

Овластен дистрибутер на брендовите :
1. LA RIVE-Полска, 
2.MARION-Полска
3.VICTORIA BEAUTY-Бугарија
4.STILL-Србија

    ГАЛЕРИЈА           

Палета

     МАПА                 

Печати

2015 @ Biznis.eu.mk