log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

бју би

bju bi logo

Адреса: Петре Прличко 16, Велес 1400
Локација: кај стариот театар
моб: +389 (078) 433 532

      ОПИС                

Бју би е парфимерија која е основана од 2013 година и успешно работи во Велес.
Покрај тоа што нудиме производи од козметика кај нас може да најдете и огромен избор на аксесоари, пижами, и слично.

    ГАЛЕРИЈА           

 

бју би

     МАПА                 

Печати