log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

САНМАРТИ

sanmarti logo 1 logo

Адреса 1: Јадранска магистрала
1000 Скопје , Македонија
Адреса 2: Бул. Илинден 134
1000 Скопје , Македонија
Адреса 3: Ул. Ацо Шопов
1000 Скопје , Македонија
Адреса 4: Бул. Маршал тито бб
1200 Тетово , Македонија
Тел: +389 (02)266 6629 , +389 (044)379 024
+389 (02) 307 8970 , +389 (02)203 7070
Е-маил: vizbegovo@sanmarti.com.mk , Aquabau@sanmarti.com.mk

    fbfb    web

  

      ОПИС                

За нас
Во своето долгогодишно постоење претпријатието САНМАРТИ создаде имиџ на препознатливост на пазарот, во што најдоминантни се инсистирањето на врвен квалитет и држењето чекор со модерниот дизајн и најновите достигнувања во сегментот завршни градежни материјали и опрема. Посебен акцент е ставен на материјалите и опремата за бањи, водоводните инсталации и системите за греење.

Наши партнери
Палетата производи во големопродажба и малопродажба е навистина голема, за кои имаме воспоставено генерални застапства со шест реномирани компании, како и дистрибутерски однос со повеќе од 25 компании кои имаат значајна улога на светскиот пазар. Генерален увозник за Македонија на производите на Kolpa San-Slovenija, Herz-Slovenija, Rehau-Avstrija, Cisa-Turcija, Qvit-Turcija, Henkel-Srbija.

Дистрибуција
САНМАРТИ е дистрибутер на: Лив, Армал, Аклимат, Коин, Цинкарна, Варстрој, Електроде Јесенице, Елко Електроковина, Токос,Штруц Товарна кос ин српов, Штруц Ковачија Мута, Изотерм Плама, Агроком, Искра Еро сите - Словенија, Лимекс, Комел Хрватска, Хатриа, Ремер, Бугати, Галасиа, Новабел, Рањо, Санипласт, Ефепи - Италија. Грое - Германија.

    ГАЛЕРИЈА           

 

САНМАРТИ

     МАПА                 

Печати