log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Делукс Акватик

deluxaquatic logo

ул. Александар Урдаревски ББ,
1000 Скопје, Република Македонија
Тел:
(2) 266 10 10
E-mail:
info@deluxeaquatic.com
Web:
www.deluxeaquatic.com


    web     fbfb

      ОПИС                

Делукс Акватик е Македонски производител на кади, туш кади, кабини и паравани по мерка.

На Mакедонскиот пазар постоиме 5 години и за ова кратко време направиме голема референтна листа на задоволни клиенти.
Материјалите од кои се произведуваат нашите туш кади и кади се со првокласен квалитет и во никој дел од производството не се користат секундарни суровини, што допринесува до висок квалитет на нашите производи a со тоа ние гарантираме дека нашите производи нема да се оштетат при долготрајно користење и прекумерна тежина или да променат боја и за тоа даваме 5 години гаранција.
За Туш кабините користиме калено стакло и алуминиумски профили кој се со висок квалитет.
За нашите клиенти обезбедуваме професионална монтажа на нашите производи.
Секојдневен предизвик ни е зголемување на задоволството на нашите клиенти со цел стекнување на нивна доверба за квалитетот на нашите производи.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Делукс Акватик

     МАПА                 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Печати