log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Жиле плин

Zile_Logo_123.jpg

Адреса: ул.8 бр.24, нас.Илинден, Скопје, Македонија
Мобилен: +389 77 921 119
E-mail: zileplin@yahoo.com
Web:https://zileplin.mk

      ОПИС                

ЗАШТЕДЕТЕ ДО 50% ВО ОДНОС НА ГОРИВОТО
Сервисирање и монтирање на сите LPG брендови .
Вградете автогасен систем на вашиот автомобил и почнете да штедите уште денес…. ” ЖИЛЕ ПЛИН “…..
Сите возачи кои размислуваат за поставување на автогасен уред во своето возило можат да се обратат во " ЖИЛЕ ПЛИН " за совети околу компатибилноста на возилото за конверзија на плински погон и околу изборот на оптимален автогасен систем. Гасни инсталации за 3-4 и 5-6-8 цилинрични автомобили . Гасни инсталации за автомобили со директно вбризгување: GDI, FSI, TFSI, TSI, TCE и други .
СЕРВИС
МОНТАЖА НА НОВИ АВТОМОБИЛСКИ ПЛИНСКИ УРЕДИ, ОДРЖУВАЊЕ И ДИЈАГНОСТИКА
Одржувањето на автогасните уреди се изведува преку редовни контроли на исправноста и сервисирање на определени сервисни интервали определени од производителот на автогасната опрема. ” ЖИЛЕ ПЛИН ” располага со најсофтифицирана опрема за компјутерска дијагностика на проблеми и нивно брзо отстранување. Располагаме со нови резервни делови и нивна навремена промена.
За своите корисници ” ЖИЛЕ ПЛИН ” обезбедува стручни информации и совети потребни за одржување и сервисирање на автогасни уреди и возила во кои е вграден автогасен уред.

 

    ГАЛЕРИЈА           

Жиле плин

     МАПА                 

Печати