log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Македонска Софра

makedonska sofra logo

Адреса:бул.Македонски Просветители бр.5, Охрид, Македонија
Мобилен: +389 78 318 005
facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100011155064260&ref=br_rs

Работно време:
Пон - Саб од 08:00 до 23:00

      ОПИС                

Дојдете и уверете се во нашиот квалитет ! Уживајте во извонредната храна и услуга која ја нудиме во срцето на Охрид ! Ве очекуваме !!! 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Македонска Софра

     МАПА                 

Печати