log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

ГРЕЕН ГАРДЕН

green garden logo

Адреса: ул. 14 бр. 14 Сопиште,
1000 Скопје , Македонија
Тел: +389 (078) 233 871 , +389 (076) 260 860
Е-маил: stevan.najdovski@yahoo.com

    fbfb

      ОПИС                

Ресторан Green Garden  се наоѓа на подножјето на водно во село Сопште. Видиковецот и пријатната атмосвера не се раскажува мора да се посети. Затоа ве покануваме да не посете и да уживате заедно со нас.   

Ресторан Грин Гарден организира свечености и свадби до 550 гости.  Имате загарантирана забава и пријатна атмосфера. Ваше е само да дојдете а се друго препуштете го на нас .

СПЕЦИЈАЛЕН ПОПУСТ

  • За сите резервирани свадби од понеделник до четврток следува специјален попуст
  • Организираме секаков вид на прослави, свадби, крштевки, родендени, семинари ...
  • Располагаме со голем отворен простор со капацитет од 550 седишта и помал затворен простор со 50 седишта внатре и 50 надвор. Ве очекуваме заедно да ги прославиме вашите незаборавни мигови.

    ГАЛЕРИЈА           

 

ГРЕЕН ГАРДЕН

     МАПА                 

Печати