log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Ресторан Панорама Вруток

 panorama logo

 

Адреса: с. Вруток
1230 Гостивар , Македонија
Моб: +389 (078)233 333
Е-маил: jovanoskikonsalting@gmail.com

   fbfb

      ОПИС                

За нас готвењето е задоволство, услугата почит…!

Панорамски поглед, богата гастрономија и пријателска услуга. Ние секогаш го создаваме модерното од традиционалното…

Ресторант Панорама

Лоцирани во прекрасната околина во село Вруток, ние ја обезбедуваме најдобрата панорама на природата. Инспирирани од 1996 година, ние секогаш Ви обезбедуваме услуга, вкус и квалитет. Јоцо – Пром беше првата компанија која преку својата работа не втурна на континуирано инвестирање во овој бизнис. Најголемите заслуги и припаѓаат на Зоран Спасески, кој постојано и упорно работеше да го отвори ресторанот Панорама. Секогаш со изборот на највкусната храна, особено со подготвување на сите видови на риба, ние се стекнавме со искуство и авторитет со кои денес сме синоним за вкусна храна.

Почнавме со минимален капацитет, но секогаш со давање на максимумот во гастрономијата, ние успеавме да го зголемиме капацитетот на ресторантот до 30 маси (200 луѓе).

Услуги и производи

Додека се е во совршен ред, се одржувано врз основа на општиот вкус на клиентите, ние Ви нудиме услуга со искуство од странство. Простор исполнет со детали и стил. За разлика од другите ресторани, кај нас Вие ќе се послужите со љубов и почит.

За Вас ние ги избираме внимателно најдобрите производи. Ние сме познати за подготовка на секаков вид на риба и супериорни во подготовката на говедско месо. Овие производи секогаш може да се придружат со салати и предјадења сервирани со љубов. Голем дел на нашето мени се состои од збир на сите пијалаци, почнувајќи од безалкохолни пијалаци до најпознатите вина и алкохолни пијалаци. Сладоста на вашата посета кај нас ја зголемуваат десертите, кои се внимателно избрани за вас. Целата ова збирка на вкусови заедно со изворедната панорама, која се гледа од местото каде што сме лоцирани, се нуди само за вас за да ве убедиме дека ние сме единственото место каде ќе чуствувате потреба да се вратите пак.

Нашата цел е да ве услужиме и да ви ја понудиме најдобрата храна!

Панорама!

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Ресторан Панорама Вруток

     МАПА                 

Печати