log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

ПОМОДОРО

 pomodorologonovo

Адреса Ул. Октомвриска Револуција бр. 19
1300 Куманово , Македонија
Тел +389 (031) 433 334
Е-маил lazarevski70@yahoo.com

     fbfb 

      ОПИС                

 Најдобрата пицерија во градот, со врвен квалитет и професионална услуга!

Ве очекуваме!

    ГАЛЕРИЈА           

 

ПОМОДОРО

     МАПА                 

Печати