log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Силабо

silabologo
 

Адреса:с.Добрејци Бр.291,Струмица
Телефон:+389 34 343695
              +389 71 345133
Е-маил:
silabo2001@yahoo.com
    fbfb

      ОПИС                

Силабо е земјоделска аптека, која во својот асортиман нуди: земјоделски репроматеријали, ѓубрива - природни и вештачки, најлони за покривање садници, семенски материјали (семенарници),опрема за наводнување и изведување

Кристално ѓубриво кое остави најдобар впечаток кај сите земјоделци и покажа најдобри резултати кај сите култури.
Најразлични поединечни и НПК формулации збогатени со голем број на микроелементи.
Во пакувања од 1кг, 10кг и 25кг.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Силабо

     МАПА                 

Печати