log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Промо Тим

promotim logo

Адреса: ул.Фредерик Шопен бр.2 лок.4, Скопје, Македонија
Телефон: +389 2 3232 211
Мобилен: +389 70 603 507
Е-маил: office@promoteam.mk

web

      ОПИС                

ПРОМО ТИМ  ДОО – Скопје  компанија која “Верува во инспирацијата” – се фокусираме на константното докажување, посветени сме на сите клиенти и соработници за нивна сатисфакција.
Рекламниот и промотивнионт материјал,с овршениот подарок кој ќе ја пренесе Вашата порака е првиот чекор кој прави да бидете забележани. Затоа ние како компанија ги нудиме најновите, најфункционалните и најпродаваните промотивни производи.Нашите производи речиси ги покриваат сите големи категории на производи од традиционални, функционални до најновите гаџети и додатоци, дозволувајќи Ви секогаш да го пронајдете производот кои ќе Ви донесе совршен краен промотивен подарок, кој ќе го осигура Вашиот маркетинг.Нудиме квалитетни подароци, кои ефективно ќе го рефлектираат и промовираат Вашиот бренд, без разлика за каква намена.
    Со брендирањето на избраните производи ви нудиме и максимален приказ на Вашиот бренд за било кој настан или кампања.
Континуираното подобрување на нашите производи и услуги е клучно за задоволување и надминување на барањата на нашите клиенти и целите за квалитет. Каде што е можно, одиме уште подалеку, со примена на препораки и спроведување на најдобрите индустриски практики.

Тимот на ПРОМО ТИМ ДОО - Скопје

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати