log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Мулти Медија

multimedijalogo
 

Адреса:Борис Трајковски бр.144, Кисела Вода Скопје
Телефон:+389 2 2465 559
               +389 2 2469 539
               +389 75 423 137
               +389 75 217 839
Е-маил:
multimedia.pogon@yahoo.com
web    fbfb    web

      ОПИС                

Компанијата Мулти Медија е формирана 1996 год., со главна цел да обезбеди квалитетни и атрактивни рекламни материјали, во делот на внатрешно и надворешно рекламирање-претставување на клиентите. За таа цел, команијата во делот на својата  техничката опременост  вбројува:

     ЦНЦ рутер МИКРОСАМ  со работна површина 1980х3200mm и промелива глава со 4 типа на глодала.
     ЦНЦ рутер МИКРОСАМ  со работна површина 780х1040mm и глава со 1 тип на глодалао.
     ЛАСЕРСКИ ЦНН рутер  со работна површина 1300х900mm.
     HP latex L330 печатач за печатење на разни видови материјали по највисоки стандарди, со ширина 1600мм.
     MIMAKI печатач за високо квалитетна дигитална штампа на разни видови материјал, ПВЦ фолија, Винилно платно, Mesh платно, ONEWAYVISION фолија, со ширина 1600mm
     MIMAKI катер за фолија со ширина 1600mm.
     ROLAND катер за фолија со ширина 600mm.  
     Плазма CEBORA, пили за обработка на алуминиум, циркулар за обработка на дрво, дихт машина, професионални фрези со маса ......

Покрај техничката опременост, компанијата располага и со високо квалитетен и професионален стручен тим од 25 вработени, кои се подготвени за квалитетно и навремено извршување на работните обрски,  со цел, за задоволување на потребите на нашите клиенти.

Освен елеметите за надворешно и внатрешно рекламирање, како што се различни форми и изведби на светлосни  и несветлосни реклами, компанијата во својата лепеза на производи  нуди и производи од плексиглас, архитектонски проекти, мебел, спуштени растегливи плафони, фасади од алуминиумски композитен панел...

Во поново време, компанијата е вклучена во изведба на бензиски станици, во чија изведба се вклучени повеќе елементи и производи од нашиот  домен на производство- светлосни фризни реклами, реклами над апарати за точење гориво, светлосни опшивки за столбови, фасади, јарболи, полиестерски капаци за резерворари, светлосни патоказни знаци и разни видови печатени и катирани налепници.

Во основа, тоа е во кратки црти профилот на нашата компанија, се надеваме на идна соработка.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Мулти Медија

     МАПА                 

Печати