log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Имиџ Интернационал

imidz logo

Адреса: Новопроектирана бб,
1000 Скопје, Македонија
Телефон: +389 2 2048 329 | +389 2 2037 838
Мобилен: +389 70 380 071 | +389 70 338 055
е-маил: prodazba@image-int.mkinfo@image-int.mk
web: www.image-int.mk

fbfb instagram

      ОПИС                

Image Internacional DOO е компанија која ги застапува брендовиte Isik Plastik Multipaneluk , Unifol, MT Display, Adanus, Startape, Ezo, Plastech, Statovac.

Image Internacional DOO е лидер компанија во регионот. Успехот не се должи само на моќта на врвните брендови кои се застапуваат и нивниот изграден и препознатлив имиџ, туку и на посветениот начин на работа на локалниот тим и грижата за клиентите.
Неприкосновениот квалитет на производите и услугите, постојаните надградувања и подобрувања се главната конкурентска предност на што се темели лидерската позиција на пазарoт.
Присутна на македонскиот пазар од 2000 година, Image Internacional DOO е бренд што ги спојува искуството на долгогодишната традиција и супериорниот квалитет .
Од своето отворање во 2000 година до денес, компанијата се залага за раст и експанзија на дејноста, корисниците во Р. Македонија ги снабдува со врвни производи од познатите брендови со што креира траен и фер однос со клиентите.
Компанијата преку програмите за развој и усовршување на кадрите и постојаната размена на информации, овозможува континуирано подобрување на квалитетот на работата.
Нашата единствена и основна цел е задоволство и доверба на нашите клиенти, партнери и вработени со што се гарантира долгогодишен успех.
Во општественото окружување со поголемата динамика и секојдневните предизвици, визијата на нашата компанија е дека само лојални клиенти гарантираат долгогодишен успех.

    ГАЛЕРИЈА           

Имиџ Интернационал

     МАПА                 

Печати