log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Шунте

shunte logo

Адреса: Гоце Делчев бр.30, Струмица, Македонија
Телефон: + 389 34 331 549
email: simonashontevska@yahoo.com

Работно Време:
Пон - Пет од 07:00 до 20:00
Саб од 07:00 до 14:00

      ОПИС                

Шонте БС ДООЕЛ претставува семеен бизнис кој е препознатлив на пазарот веќе 30 години со надимак ШУНТЕ. Кланица Шунте нуди вискоко квалитетни производи и услуги по највисоките европски стандарди за квалитет вклучително и НАССР стандардот. Главна дејност е колење на ситен и крупен добиток за пласман на домашен и странски пазар. Услужното колење е друг важен дел понудата на ШОНТЕ БС. Објектот располага со три линии за колење свињи, говеда и јагниња кои се одликуваат со високи хигиенски стандарди како и НАССР принципи имплементирани во работењето.
Исто така во склоп на кланицата, Шонте БС поседува и сопствена месара, месара “Шунте” лоцирана на булевар Гоце Делчев бр.30, во Струмица. Свежото свинско, телешко и јагнешко месо се наша препознатлива карактеристика, а застапени се во секаков вид преработки.
Телешко, јунешко и говедско месо се нуди од прва класа во секакви преработки.Во склоп на кланицата и месарата во непосредна близина на месарата се наоѓа и скара на кило “Шунте” во која можат да се вкусат сите преработени производи од месо, препознатливата шарска плескавица, пилешки и свински увијачи, познатите струмички кебапи и домашни коласи како и многу други специјалитети.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Шунте

     МАПА                 

Печати