log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Месо Пром

 

Адреса:   Алексо Демниевски б.б. Велес , Македонија
Телегон:+389 43 225605
             +389 71 399-605
Е-маил: milemisevski@yahoo.com

Работно време: Пон - Саб од 07:30 до 21:00
               Нед од 07:30 до 13:00

      
 

      ОПИС                

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати