log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Здружение на возачи Еуротест Битола

eurotest logo

Адреса: ул.Македоснка Фаланга бр.32, Битола Македонија
Телефон: +389 47 220 330
Факс:      +389 47 227 789
Е-маил: zveurotest@gmail.com
            zveurotest@yahoo.com

fbfb  
Работно време:
Пон - Пет од 07:00 до 19:00
Саб од 07:00 до 14:00

      ОПИС                

Здружение на возачи ЕУРОТЕСТ Битола ви нуди:
- Технички преглед
- Полномоштва
- Меѓународни возачки
- Цемет преглед
- Тахографи
- Хомологација
- Евидентирање на промени
- Атести на промени кај товарни и патнички возила
- Плин
- Мотор
- Стакла
- Приклучен уред
- Паралелни команди
- Вградена дигалка
- Преправени возила за лица со посебни потреби
- Поставен разладен уред
- Пумпа за преточување
- Платформа за натоварување и растоварување
- Влечно витло

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Здружение на возачи Еуротест Битола

     МАПА                 

Печати