log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Жалфија

zalfija logo

Адреса: Цар Самоил бр.22
7500 Прилеп, Македонија
Моб: +389 71 278 071 +389 78 278 031
email: zalfija@gmail.com

Работно време:
Пон - Пет од 07:00 до 15:00

   fbfb

      ОПИС                

Компанијата ЖАЛФИЈА се занимава со производство и трговија со ХТЗ опрема за сите дејности

Комбинезони и пилот одела, стандардни или ватирани
Облека наменета за специфични услови за работ - висока видливост, огноотпорност,
водоотпорност, антистатик
Комплет опрема за служби за обезбедување
Елеци, виндјакни, капи
Куварски и пекарски одела
Бела и програма во боја за медицина
ПП опрема и ПП апарати
Работни чевли, кломпи, чизми

    ГАЛЕРИЈА           

 

Жалфија

     МАПА                 

Печати