log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Амбрела

ambrelalogo 

Адреса: Христијан Тодоровски Карпош 83, Куманово
Телефон:+389 31 412444
              +389 78 306306
Е-маил:
info@ambrella.mk
web    fbfb

      ОПИС                

 

Ambrella eshte kompani private nga Kumanova , per prodhimin e tendave te ndryshme, roletave metalike, dhe prodhimeve tjera per mbrojtje nga dielli dhe ndtyshimet e motit.. E themeluar ne vitin 1997, eksperianca joone shume  vjecare  na ka mundesuar qe te jemi me afer klienteve tane, ti kuptojme nevojat e  tyre dhe te ju ofrojme produkte dhe sherbime kualitative.

Fabrika jone ne Kumanove, i ploteson te gjitha standardet evropjane, nga te gjitha aspektet, si ata te mbrojtjes se puntoreve, aspekti ekologjik, kualiteti i prodhimeve te gjitha keto na mundesojne qe me prodhimet tona te shtrihemi edhe jashte vendit. Duke filluar nga vendet fqinje si Kosova , Shqiperia e deri ne vendet e Evropes perendimore posacierisht ne Zvicer..

Ne Ambrella jane te  punesuar, 12 puntore, me motivim te arte pune dhe trajnim adekvat per te kryer punen me saktesi dhe kualitet zviceran

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Амбрела

     МАПА                 

Печати