log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Ариџ

aridz logo

Адреса: бул.1-ви Мај бр.181, Битола, Македонија
Мобилен: +389 75 757 401
               +389 76 653 983
email: sibela_la@hotmail.com

fbfb

Работно време:
Пон - Саб од 10:00 до 19:00
Пауза:
Пон - Саб од 14:00 до 16:00

      ОПИС                

Ариџ е бутик за долна облека кој се наоѓа во старата Битолска чаршија, во близина на Ленски мост. Вршиме испорака по карго.
Секој човек при изборот на подарок за неговата сакана жена има тенденција да ја изненади и да даде само позитивни емоции. А секоја дама би ја посакувала оваа долна облека!
Во Ариџ ќе најдете голем избор на квалитетни памучни женски, машки и детски чорапи. Повелете, ве очекуваме!

    ГАЛЕРИЈА           

 

Ариџ

     МАПА                 

Печати