log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Етерна Солар

solar logo 22

Улица: Ул. Иван Аговски 1-2/1,
1000 Скопје Македонија
Тел: +389 (0)2/3052 790 , +389 (0)2/3094 015
Моб: +389 (0)70/206 145
Е-маил: eternasolar@eternasolar.com.mk

    fbfb    web

      ОПИС                

За нас
Етерна Солар дооел е формирана 1994та година од страна на , сега покоен, м-р Златко Чулев, како фамилијарна компанија специјализирана за проектирање,продажба и изведба на соларно-термални системи и системи за греење за индустрија и домаќинства.
Во текот на своето работење се развива во една од посериозните фирми во својата област изведувајќи огромен број објекти во Македонија и Косово . Континуирано воведување нови технологии и пратење светски трендови ја прави Етерна Солар поставувач на стандарди во монтирачката дејност. Како материали избираме исклучиво врвна технологија од европски производители докажани во својата област : RESOL ; EMMETI ; CORDIVARI ; WILO ; HPA AG; EUROTIS ; MONTAIR etc...
Нашите инженери и мајстори се обучуваат редовно во фабриките на нашите добавувачи ,изучувајќи и специлизирајќи нови техники при изведбата со една цел : професионализам во проектирање и монтажа.

МИСИЈА
Наш печат е внимателната грижа за нашите клиенти ,пратејќи ја изведбата од проектирање па се до сервисирање, стоејќи зад добро познатата 7 ГОДИШНА ГАРАНЦИЈА на изведен објект, секогаш нудејќи додадена вредност за нашиот клиент.

ВИЗИЈА
Континуиран развој и раст во работењето , вработување на врвни инженери и мајстори во областа , стекнување знаење за извршување на најкомплицираните инженерски подфати со задржување на квалитетот и грижата кон крајните корисници.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Етерна Солара

     МАПА                 

Печати