log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Aгроланд

agroland logo

Адреса: ул.Васко Карангелески бр.47, Куманово, Македонија
Мобилен: +389 70 211 850
+389 70 334 318
E-mail: agroland@hotmail.com

      ОПИС                

Компанијата АГРОЛАНД се занимава со бушење на бунари

- Машина за бушење со широчина од Ф 170 мм, до длабочина од 50 м
- Машина за бушење со широчина од Ф 250 мм, до длабочина од 150 м
- Машина за бушење со широчина од Ф 500 мм, до длабочина од 300 м
- Можност за изработка на геотермални бушотини и до 1000 м длабочина

Компанијата АГРОЛАНД од Куманово е формирана во 2007 година и денес е претставувана од г-ѓа Верица Стојановска, како управител. Компанијата е формирана со германско искуство кое го има стекнато основачот г-дин Оливер Стојановски кој повеќе години работел во оваа држава.

 - МАШИНИ ЗА БУШЕЊЕ БУНАРИ
Компанијата АГРОЛАНД во моментов располага со три машини за бушење бунари, со различен капацитет. Оваа опременост ни дава можност да изведуваме геотермални бушења со длабочина од 50 до 300 метри. Изведуваме геотермални бушотини на цела територија на Македонија.
 - КАПАЦИТЕТ
Нашата најмала машина има капацитет на бушење до 50 метри длабочина и широчина на бунарот од Ф 170 мм. Втора машина буши до широчина на бунар од Ф 250 мм и длабочина до 150 м. Нашата најголема машина има капацитет на бушење со широчина од Ф 500 мм и длабочина до 300 метри.
 - ГЕОТЕРМАЛНИ БУШОТИНИ
Доколку сте заинтересирани за геотерманлни бушотини со поголеми длабочини, дури и до 1000 метри, исто така, можете да ни се обратите на +389 (0)70/ 211 850, ќе можеме да ви излеземе во пресрет. АГРОЛАНД Има воспоставено соработка со некои странски компании, со кои заедно можеме да реализираме бушења до поголеми длабочини.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Aгроланд

     МАПА                 

Печати