log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Кнауфистика

knaufistika logo

Адреса: ул.Васил Брклевски бр.34, Битола, Македонија
Мобилен: +389 71 568 080
               +389 71 244 803
E-маил: infoknaufistika@gmail.com
            i_naumovski31@hotmail.com

web   fbfb

Работно време: Пон - Пет  08:00 до 16:00

      ОПИС                

„Кнауфистика“ - Битола е фирма која работи во областа на градежништво и се занимава со изработка: на ентериери со производите за сува градба од KNAUF комплетно изработени; и демит фасади завршно изработени. Наша мисија е да изработиме квалитетна градба која трае. Во нашето повеќе од 15 годишно искуство имаме изработено голем број на проекти, а за нашата посветеност, квалитет и успешност говорат долгогодишните клиенти и бизнис партнери. Постоиме за да ги оствариме желбите и потребите на нашите клиенти, а притоа и гарантираме за нашиот квалитет на работа. Ќе биде наше задоволство ако тука го најдете решението за вашиот проблем , a истовремено ќе биде поттик за нашата успешна соработка.

ШТО РАБОТИМЕ?

    Спуштени тавани
    Преградни ѕидови
    Каскади и сводови
    Демит фасади

    Глетовање
    Абриб
    Бојадисување
    Лепење на тапети

    Изработка на украсни ефекти:
    Hoblio
    Arabesca
    LA cassa
    и многу други

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Кнауфистика

     МАПА                 

Печати