log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Хидро Арт

hidroart logo

Адреса: ул.Охридска бр.4а, Делчево, Македонија
Мобилен: +389 78 621 921
E-маил: hidroarts@gmail.com

web   fbfb

      ОПИС                

Професионална изведба и санација на хидроизолаторски работи
Хидроизолација на рамни кровови, тераси, темели со помош на PVC и TPO мембрани

    ГАЛЕРИЈА           

 

Хидро Арт

     МАПА                 

Печати