log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Глечер

glecer logo

Адреса: ул.Ѓорче Петров бб, Куманово, Македонија
Телефон: +389 31 412 809      
Mобилен: +389 78 426 168
E-маил: info@glecer.eu.mk 

web   fbfb   instagram

      ОПИС                

Компанијата ГЛЕЧЕР е основана 2001 година. Има 85 вработени од самиот почеток, работевме со мали капацитети, како имаше побарување така и се ширевме. Од 2010 г. работиме паралелно и со италијански партнер за кој работиме готов производ сега работиме со капацитет од производство од 300 до 500 пара дневно. Инаку фирмата ГЛЕЧЕР работи и за македонски пазар, има извоз и за Бугарија, Србија, Црна Гора и мал дел од Косово.

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Глечер

     МАПА                 

Печати