log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Кобра Професионал (Cobra Proffesional)

cobra logo

Адреса: ул.Тодор Чангов бр.24/4, Скопје, Македонија
Телефон: +389 2 2468 646
Мобилен: +389 77 808 050
Е-маил: cobraprofessional@hotmail.com

fbfb   web  

      ОПИС                

Нашата цел и главна мотивација е да им понудиме на своите клиенти автокозметика од највисок квалитет. Нашата политика е сообразена со постигнување на правилната и вистинска цена, комбинирана со максимална ефикасност на нашите професионални производи.
Ние нудиме целосен  можен асортиман потребен на професионалците во пералните и автосервисите. Нашата истражувачка лабораторија постојано нуди нови и секогаш   ефективни решенија  кој можат да одговорат и на најсовремените барања на пазарот во професионалното миење и нега на автомобилите.
Денес Cobra значи – максимална ефикасност по секоја цена!

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Кобра Професионал (Cobra Proffesional)

     МАПА                 

Печати