log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

ел-го

elgologo1


Адреса: Беровски пат б.б. 2310, Виница, Македонија
Дејности:бензински пумпи
Телефон:+389 (071) 713 007
Е-маил: elgopumpa@gmail.com

      ОПИС                

Во далечната 1970 година Методија Иванов од село Лаки во близината на Блатец, решава да замине на печалба во Западна Германија, поточно во Нинберг каде што работи во повеќе фабрики во текот на триесетгодишниот престој.
Во 2000 година се одлучува да инвестира во бензинска пумпа на излезот од Виница во која вложува околу 100 000 евра со цел да на синот му овозможи пристојна егзистенција.
Методија со семејството сеуште живее во Германија, а со бензинската пумпа раководи неговиот син Горан Иванов.
На бензинската пумпа Елго се точат сите видови на бензин и дизел, се продаваат моторни масла и останати производи наменети за возилата, како и освежителни пијалоци и други производи за широка потрошувачка. На пумпата се вработени 8 луѓе.

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати