log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

МИС - КОМЕРЦ

miskomerclogo1

Адреса: Ул. Антон Панов бр.10
2400, Струмица
Моб: +389 (070) 214 479
Тел: +389 (034) 612 789
Е-маил: miskomercmkd@yahoo.com
Работно време:
Пон - Саб од 07:00 до 17:00

      ОПИС                

МИС КОМЕРЦ е тајната како од брашно да направите магија. Со нас секој оброк претставува вкусно задоволство во кое несомнено ќе уживате.

Постоиме за вас!

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати