log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Корективна гимнастика Позитива

korektivna gimnastika pozitiva logo 

Адреса:Златко Шнајдер 12, Скопје

Мобилен:078/350-489

Email:stevanova_katerina@hotmail.com

  

   fbfb

      ОПИС                

Позитива е физиотерапевтска компанија со 5 години искуство. Компанијата работи со млади и енергични луѓе.

Компанијата ги базира своите услуги во две насоки: од една страна работиме со клиенти со специфични физиотерапевтски потреби ( дискус хернија, спондилоза, ишијас, дископатија, сколиоза, кифоза, болки во вратниот дел...), а од друга страна како компанија (студио) користиме иновативен пристап и работиме со клиенти кои сакаат да го подобрат сопствениот изглед и целокупното здравје.

Нашите програми се индивидуализирани и креирани според потребите на клиентот. За секој клиент креираме индивидуализирани програми специфични за нивните потреби.

Корективна гимнастика Позитива нуди внимателно дизајнирана и индивидуализирана програма од физиотерапевтски вежби, прилагодени на возраста, способностите и потребите на клиентот. Овие специјализирани вежби ја подобруваат концентрацијата, енергијата, самодовербата и овозможуваат добра основа за долг животен век.

Продукти:
-Медицинска масажа (масажа на болни точки); 
-Кинезитераписки програм (вежби за решавање на состојби поврзани со рбетниот столб) -Миофасцијална релаксација (третман со кој што се бришат траумите кои што сте ги стекнале во текот на животот);
-Тибетанска масажа (длабинска масажа, се работи по канали, со цел да се одблокира протокот на циркулација, енергија, лимфа, да се доведе организмот  во оптимално функционирање);
-Мадеротерапија и Кавитација (намалување на обем и целулит, мека и измазнета кожа, обликување).

Индивидуални специфични програми: потребно е да се направи состанок за индивидуализирање на потребите.
Серија на потреби можат да бидат:
-Зајакнување и градење на мускулна маса на трупот, долни и горни екстремитети; 
-Програма за решавање на состојбите поврзани со болка, нелагодност на вратот и рамениот појас, на лумбална кичма, ишијас, дископатија, дискус хернија, спондилоза и слично; -Програмата би била два или три пати. Креираме програми за фирми. Целта на оваа програма е таргетирање на индивидуалните потреби. 

 

Корективна Гимнастика Позитива 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Корективна гимнастика Позитива

     МАПА                 

Печати

  41.996081