log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

ММ Трејд Заштита

mmtrejd zastita logo   

Адреса: Ул. 14 Декември бр. 9-1/15,
1000 Скопје , Македонија
Моб: +389 (076) 306 206 , +389 (071)909 000
Е-маил: info@mmtrejdzastita.mk

  fbfb    twiter  web

      ОПИС                

ММ ТРЕЈД ЗАШТИТА

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ
Дистрибутер на американскиот бренд 3М
• Брусни материјали и абразиви
• Заштитна опрема при работа
• Индустриски лепила
• Антилизгачки ленти
• Винилни ленти за подно и сигурносно обележување
• Рефлектирачки ленти
• Решенија за хотели, ресторани и кетеринг
• Сорбенти (апсорбираат разни видови течни супстанции

ИСКУСТВО

Долгогодишното работно искуство што ММ ТРЕЈД ЗАШТИТА го има во доменот на професионална заштита при работа и лична заштитна опрема, е гаранција дека клиентите ќе добијат целосна информација и најквалитетните производи, кои се нудат на македонскиот пазар.

УСЛУГА
Основна карактеристика на работењето на ММ ТРЕЈД ЗАШТИТА е добриот и професионален однос и коректна услуга за сите наши деловни партнери, гаранцијата на договорениот квалитет на производот, максимална сервисна услуга, како и почитување на роковите за испорака на производите.

    ГАЛЕРИЈА           

 

ММ Трејд Заштита

     МАПА                 

Печати