log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Фан Глас

 funglass logo

Адреса: Ул. Вера Јоциќ, 25а, 1000 Скопје
Мобилен:+389 78/200-240
Email: fanglassmk@gmail.com

  

web  fbfb

      ОПИС                

 

Нашата приказна:
Револуционерен бренд за нарачка на секаков вид прибор за угостителски објекти. Доколку сакате да внесете посебен шарм и елеганција во Вашиот кафе-бар, ресторан, гостилница или хотел, тогаш Фан Глас Ви го нуди токму она што го барате. Направете вашите гости да се чувствуваат посебно!

Што нудиме:
ЧАШИ: Со правилниот избор на чаша вие му давате на секој пијалак свој уникатен тон. Fanglass ви овозможува избор на широк спектар на различни видови и димензии на чаши. Дајте им дополнителна причина на вашите клиенти да се чувствуваат посебно.
-Чаши за: вода, топли напитоци, вино, пиво, ракија, виски, коктел, бокали, сладолед.
ПОСЛУЖУВАЊЕ :Приборот за на маса и дава посебна димензија на храната. Со негов правилен избор, сервираната храна не само што ќе изгледа, но и ќе биде повкусна!
-Чинии, прибор за јадење, даски/камен за послужување, сет масло/оцет,сет сол/бибер,мелници сол/бибер,додатоци за послужување.
КУЈНСКА ОПРЕМА: Кујнската опрема е од суштинско значење за сите комерцијални кујни. Кај нас ќе најдете голем избор на садови за готвење, кујнски алатки и секакви дополнителни додатоци.
-Садови за готвење,ножеви,алатки,апарати,даски за сецкање,кутии/тегли за храна,кујнски колички,колички за чистење.
БАРСКА ОПРЕМА: На вашиот локал му е потребна барска опрема? Кај нас можете да најдете широк дијапазон на најнова и актуелна опрема за вашиот бар по достапни цени.
-Шејкери,стрејнери,дозери,барски лажици,садови за мраз,коктел декорации,барски апарати,сламки,сифон/патрон за шлаг, толчник за мохито,барски додатоци, ознаки.

КВАЛИТЕТ И БРЗА ДОСТАВА: Квалитетот и брзата достава се синоними на нашиот бренд. Нудиме широк дијапазон на квалитетни производи за вашиот угостителски локал.
БРЗА ДОСТАВА: Вршиме брза и бесплатна достава до вашиот локал: ВИСОК КВАЛИТЕТ: Производите кои ги нудиме се со највисок квалитет, пропишани со EU стандарди.
ДОСТАПНА ЦЕНА: Покрај високиот квалитет, нашите производи се секогаш по најдостапни цени.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Фанглас

     МАПА                 

Печати