log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

ССА

ssalogo

Адреса:Ул.Народен фронт бр.3/3-22, 1000 Скопје, Македонија
Телефон:+389 2 3136 – 373
Еmail: sales@ssa.com.mk; sales@ssa.com.mk; info@ssa.com.mk
      spiro@ssa.com.mk  

web    

      ОПИС                

 

ССА - Скопје е македонска фирма која работи во подрачјето на хидраулична опрема, резервни делови за хидраулика и машини, како и заптивна технологија. Компанијата постои и успешно работи од 1996 година.

Главна цел на компанијата е ефикасно и брзо задоволување на потребите на нашите коминтенти со хидраулична опрема, резервни делови за хидраулични машини, заптивна технологија итн:

Резервни делови за градежна механизација: WABCO,P&H, IR, CAT, O&K, Komatsu, Liebherr, Terex, Atlas Copko, Bucyrus Erie, Sandvik, JCB, Demag и останати;
Резервни делови за хидраулични пумпи и вентили: Ponar, Vickers, Bosch-Rexroth, Denison, Sauer, Linde, Hamworthy и други;
Редуктори и резервни делови за редуктори по Vulkan, Flender и други;
Делови за долен построј: BERCO, ITR итн.;
Транспортни траки и опрема;
Потопни пумпи и мотори од програмата на SHAKTI;
Хидраулични и пнеуматски заптивки од различен тип, материјал, димензии, за секаков тип лесна и тешка индустрија;
Резервни делови од програмата на ESCO: корпи, заби итн;
Филтри Baldwin и други;
О-прстени од различен тип, материјал;
Други производи од гума, гума-метал и метални заптивки;
Клинести ремени и др.;
Манометри за хидраулика од 0-600 бар;
Лагери Timken; FAG; NSK; INA итн.

Производи:
ЗАПТИВНИ ЕЛЕМЕНТИ:
-Семеринзи
-Хидраулични манжетни
-Пневматски манжетни
-Мембрани
-О-прстени
-Шнуреви

ХИДРАУЛИКА:
-Вентили
-Пумпи
-Мотори
-Аксесоари
-Резервни делови

ДЕЛОВИ ЗА ГРАДЕЖНА И РУДАРСКА МЕХАНИЗАЦИЈА:
-Дизел мотори
-Гасеница
-Глава за дупчење
-Коленасто вратило
-Ланчаник
-Pillow back
-Pinion gear
-Steel wire rope
-Swing shaft
-Заби
-Ланци
-Делови за долен построј


СЕРТИФИКАТИ: ISO 9001:2008

    ГАЛЕРИЈА           

 

ССА

     МАПА                 

Печати