log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Крафт

 

kraft logo

Адреса: Ѓорѓи Капчев бр. 36,
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389(02)2438 858, +389(070)475 226
Е-маил: info@kraft.com.mk, kraft.skopje@gmail.com

fbfb   web    linkedin

      ОПИС                

Крафт е фирмата за завршни работи во градежништвото; производство и монтажа на декорации од гипс и цемент за внатрешно и надворешно декорирање на градежни објекти , деловни простории и станбен простор.


                                  РЕФЕРЕНТНА ЛИСТА НА ИЗВЕДЕНИ ПРОЕКТИ


Во тек на свото долгогодишно искуство во изведба на завршни гипс-декоративни работи, Крафт ги вбројува и следните проекти:
• Хотел “Ројал” – Капиштец
• Хотел “Белведере” - Охрид
• Деканат на Медицински факултет – Скопје
• Германска Амбасада – нов објект
• Турска Aмбасада – нов објект
• Ресторан “Вистинска Роза”, Аеродром
• Кафе-бар “Амика” и “Амика 2” во Г.Т.Ц.
• Ресторан “Воденица” - плафон
• Клуб-Ресторан “Бизнис” – Чаир
• “Ин-Кафе”, Центар
• Ресторан “Букет” – стар објект
• Кафе-слаткарница Палма во Аеродром
• Хотел “Ројал” – Охрид, конзоли на фасада
• ТВ Сител – административен дел
• ТВ Амазон
• Шутел телевизија – новогодишно студио
• Фолк радио - 2 објекта
• Ноќен клуб “Л-Л”, Куманово
• Ресторан “М-Палас” (за свадбени свечености)
• Бутици во стара Скопска чаршија
• Ресторан “Конак” - Струга

    ГАЛЕРИЈА           

 

Крафт

     МАПА                 

Печати