log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

МАЈСТОР КОМПАНИ

 majstor kompani logo

Адреса: нас..Босилово 188
2431 Босилово, Македонија
Моб: +389(070) 214 396 +389(071) 345 338
Е-маил: majstorkompani@gmail.com


  fbfb

      ОПИС                

       

ДГТ "Мајстор Компани" Босилово е градежна комапанија која се занимава со:
-Проектирање
-Изведба
-Надзорство
Основана во 1994 година, "Мајстор Компани" е фирма која веќе 25 години успешно опстојува на домашниот пазар со тенденција и цел за нејзино постојано проширување и зголемување.
Претежно се занимаваме со изведба на индивидуални куќи, станбени и деловни објекти, доградби, надградби и секаков вид на градежни активности.
Нашата мисија и цел е: задоволни клиенти

                                                                    

 

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

МАЈСТОР КОМПАНИ

     МАПА                 

Печати