log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Ико труст

iko trust logo

Aдреса: ул.Борис Трајковски Бр.1, Скопје, Македонија
Телефон: +389 2 2770 480
Мобилен: +389 75 231 624
Skype контакт: ikotrust3
E-mail : ikotrust@yahoo.com

web

      ОПИС                

Единствена специјализирана фирма во Македонија за продажба на нови ладилници за вода за сите видови возила,и сервисирање на стари ладилници со ново саќе. Корисници на нашите услуги се сите сервиси за возила и камиони од цела територија на Република Македонија и Косово. Основната дејност на нашата фирма е продажба на нови: - Ладилници за вода - Кондензатори за клима - Ладилници за парно - Интеркулери - Евапоратори - Вентилатори - Канистери и замена со нови саќиња за вода на старите ладилници за камиони,автобуси,градежни машини,дизел агрегати,трактори,комбајни,..... Во секој момент располагаме со лагер од околу 2000 парчиња на горенаведените производи, а доколку го немаме на лагер во можност сме во најкраток временски период да го обезбедиме. За квалитетот на нашите производи добивате едногодишна гаранција,а најново кај нас е тоа што во асортиманот го воведовме и увезуваме еден од најпознатите светски брендови и производители:"NISSENS" од Данска.
”НЕ ЧЕКАЈТЕ ДА ВЕ ИЗНЕНАДИ ЗИМАТА ИЛИ ЛЕТОТО, ЗАМЕНЕТЕ ГО ВАШИОТ НЕИСПРАВЕН ЛАДИЛНИК НАВРЕМЕ” ИКО-ТРУСТ – ПОСТОИМЕ ЗА ВАС!!!

    ГАЛЕРИЈА           

 

Ико труст

     МАПА                 

Печати