log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Електротехника Инжинеринг

Elektrotehnika logo

Адреса: Индустриска бб (во кругот на дрвен комбинат), Кавадарци, Македонија
Мобилен: +389 78 288 748
E-маил: elektrotehnikainzinering@yahoo.com

Работно време:
Пон - Пет од 08:00 до 16:00

      ОПИС                

Наскоро...

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати