log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Лагрос

lagros logo

Адреса: ул.Охридска бр.235, Битола, Македонија
Телефон: +389 47 220 169
Мобилен: +389 72 212 835
Е-маил: kire.lagros.bitola@gmail.com

      ОПИС                

ДООЕЛ Лагрос е основана во  2003 год.

Нашето дологодишно постоење на пазарот покажува за успешноста на нашата фирма.
Ние секогаш се обидуваме да се прилагодиме на условите и желбите на нашите клиенти во однос на начинот и датумот на изградба на објектот и постројката. Успешно успеваме да ги реализираме барањата и желбите на нашите клиенти. Доказ за тоа е добивањето на сертификатот за коректна фирма. Освен во Македонија нашата фирма има работено на проекти во Косово, Грција и Албанија.

Ние нудиме дизајн, инсталација, одржување и сервис за:

- Ладилни комори наменети за одржување, ладење и мрзнење во:
- млечна индустрија
- месна индустрија
- винарски визби
- прехрамбена индустрија
  и секаде каде што е потребно ладење.

-    Комори за одржување (ладење и влажнење) на овошје и зеленчук.
-    Индустриски сушачи на воздух
-    Чилери за производство на ледена вода и сокови
-    Топлотни пумпи со различна големина

    ГАЛЕРИЈА           

 

Лагрос

     МАПА                 

Печати