log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Мактри Ојле

 

Адреса: Наум Наумовски-Борче Бр.28, Струга
Телофон:+389 46 788991
              +389 75 521691
Е-маил:maktriojleski@hotmail.com

      ОПИС                

 Мактри Ојле е специјализирана фирма со повејќе од 20 години искуство за продажба, монтажа, демонтажа, севисирање и полнење на фреон на сите видови клима уреди. Фирмата има свое седиште во Струга и Ви располага со:
-Продажба на клима уреди од брендовите: GREE (GREE Lomo, GREE Amber, GREE U-Crown I, Gree Hansol, GREE Multi split sistemi, GREE Toplotni pumpi), NEO, Vivax, LG, Beko,Toshiba и други модели.
-Овластен сервис за:Gree, Tadiran, NEO, LG, Vivax , Samsung , Panasonic и др.
-Монтажа и демонтажа
-Сервис и поправка на сите видови клима уреди.
И исто така вршиме:
-Продажба на апарати за угостителска опрема за кујна од марката Elektrolux.
-Овластен сервис за бела техника: Samsung, LG, Elektrolux, Whirlpool,Zanussi и др.
-Полнење фреон на автомобили.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Мактри Ојле

     МАПА                 

Печати