log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Дени Техно

denitehnologo

 

Адреса:Ул. Киро Митрев бр.7,Кавадарци
Мобилен:+389 77 447 722
E-mail:
denitehno@gmail.com
web    fbfb

      ОПИС                

ДЕНИ ТЕХНО е компанија која на пазарот постои повеќе од 18 години и се занимава со продажба, проектирање и изведување на системи од областа на климатизација, ладење и греење, монтажа на климатизери обични и инвертер, како и продажба и монтажа на системи за подно и радијаторско греење и за централна климатизација. Ние во ДЕНИ ТЕХНО водиме грижа за нашите клиенти, ги слушаме нивните потреби и за нив наоѓаме најдобри решенија, со цел на потрошувачите да им обезбедиме најдобра можна услуга во областа за која сме специјализирани.
Нашиот професионален тим ви стои на располагање околу вашите планови за набавка на опрема од светските производители на ладилници на течност (chiller-и), вентилаторски конвектори (fan coil), клима комори, клима уреди, топлински пумпи, компресори за индустриско ладење, кондензатор
ГЕНЕРАЛЕН ЗАСТАПНИК ЗА ТИКВЕШИЈАТА
ДЕНИ ТЕХНО е генерален застапник за Тиквешијата на познатиот бренд MIDEA кој постои на пазарот веќе 30 год и е еден од водечките брендови во светот за централната климатизација. Воедно компанијата ДЕНИ ТЕХНО е овластена за продажба, монтажа и сервис и на следните брендови: VIVAX, TOSHIBA, HAIER, CARRIER.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Дени Техно

     МАПА                 

Печати