log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Тигар Метал

tigarmetal logo

Aдреса: ул.Тодосија Паунов бр.61, Кочани, Македонија
Телефон: +389 33 551 551
Мобилен: +389 78 408 708
Е-маил: tigarmetal@yahoo.com

web   fbfb

Работно време:
Пон - Саб од 08:00 до 16:00

      ОПИС                

ТИГАР МЕТАЛ е водечка компанија на метални производи во источна Македонија која се занимава со продажба на големо и мало на ребрасти пластифицирани и поцинковани лимови по мера на нарачателот, изработка на олуци, вертикали и сите видови на опшивки од лим.

Компанијата се занимава и со трговија со сите видови на:
-квадратни правоаголни профили
-округли цевки
-винкли
-UNP профили
-флахови
-топло и ладно валани лимови
-бродски и штанцан лим
-полно железо
-елементи за кована ограда
-бои и лакови
и други производи

Предност во нашата компанија се ниските цени и најдобриот квалитет. Сите материјали ги испорачуваме насекаде ни Република Македонија.

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Тигар Метал

     МАПА                 

Печати