log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Лаки мм

lakimmt logo

Адесра: булевар  Александар Македонски бб
2420 Радовиш, Р.Македонија
тел: +389 (070) 676 880
Е-маил:  laki-mm@hotmail.com
Работно време : 08:00 – 17:00
Саб и Нед : не работиме

 web

      ОПИС                


ЛАКИ-ММ е браварска компанија која се занимава со изработка на елементи од ковано железо, огради , капии, тенди и настрешници, канделари, огради за скали, ланци  за товарни возила и многу другиелементи од железо.
Компанијата има повеќегодишно искуство, веќе е позната на пазарот по изработката на најквалитетни и најевтини производи од ковано железо и алуминиум и по нашата подготвеност да ги реализираме вашите желби. За квалитетот на нашите производи и готовите проекти сведочат големиот број задовлни клиенти, кои за сите вработени во ЛАКИ-ММ се највисок приоритет.
Главната активност на ЛАКИ-ММ е производство на висококвалитетни огради со модерен дизајн. Нашиот стручен тим ќе ви ги даде најдобрите идеи за тоа како да го уредите вашиот простор. Ви нудиме елементи за ковани огради, врати и се што се изработува од ковано железо и метал воопшто.


                                 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Лаки мм

     МАПА                 

Печати