log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Дате Комерц

 

Адреса:Јадранска магистрала 97 (Качанички пат),Скопје
Телефон:+389 2 2600001
              +389 2 2602125
web    fbfb

      ОПИС                

 

Компанијата Дате Комерц е формирана во 1992год,како претпријатие на големо и мало.Во текот на дваесетгодишното постоење фирмата се специјализира во сегмемтот на матријали и опрема за изведување водоводни инсталации,матријали и опрема за електрични инсталаци,соларни системи ,греење ,алати и железарски стока.

Дате Комерц воедно се јавува и како дистрибутер на овие производи за повеќе трговци на големо.

Гаранција за квалитетот на производите што на македонскиот пазар ги плaсира Дате Комерц е во тоа што самата компанија се претставува и како увозник на поголем дел од застапената програма,при што е направен вистински избор и строга селекција на производители кои имат долга пазарна традиција и кои поседуват релевантни сертификати за квалитет.

Долгогодишното искуство и воспоставената широка мрежа бизнис партнери,се гаранција дека Дате Комерц е подготвен да ви излезе во пресрет на сите ваши барања и да најде квалитетни решенија за најквалитетни предизвици.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Дате Комерц

     МАПА                 

Печати