log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Ауто Центар 1980

autoc logo

Адреса: Индустриска Зона бб, (влез на Струга), Струга, Македонија
Мобилен: +389 70 913 900
E-маил: autocentarstruga@hotmail.com

Работно време:
Пон - Пет од 08:00 до 18:00
Саб од 10:00 до 16:00

      ОПИС                

Компанијата АУТО ЦЕНТАР 1980 е формирана далечната 1980та година во Струга од господинот Емисар Ракипи.
Компанијата е специјализирана за гуми и сервисирање на сите видови на возила , шлеп служба, правење на алуминиумски бандажи и во скол на автосрвисот поседуваме и најсовремена автоперална.
Повелете и посетете не на влезот во Струга и уверете се зошто сме најдобри во оваа работа.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Ауто Центар 1980

     МАПА                 

Печати