log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Рено Вај

reno vaj

Aдреса: Народна Револуција 300, Куманово
Мобилен: 070/ 236-215
Email: reno.vaj.dooel@gmail.com

  

fb1

 

ОПИС

Сервисот за шлеп служба и авто делови - Рено Вај од Куманово, врши превоз на возила на територијата на Македонија и во странство. Обезбедуваме превоз за: моторни возила, тешки товарни и влечни возила, градежни машини, виљушкари и др. Рено Вај нуди врни услуги за безбеден превоз на вашите возила, како и автомеханичарски услуги и оригинални автоделови од марката Renault. Нашата шлеп служба која работи 24 часа Ви стои на располагање!

Препуштете го вашето возило во сигурни раце!

ГАЛЕРИЈА

Рено Вај

МАПА

Печати